A Center Kft.-ről

center-kft-epuletA Center Kft. 1991-ben alakult, közel 20 éve segíti azokat a szépségiparban dolgozó szakembereket, akik kiemelkedő szolgáltatást szeretnének nyújtani vendégeiknek az alakformálás és az arcfiatalítás területén. Ügyfeleink magánklinikák, orvosok, top-kategóriás szépségszalonok, természetgyógyászok, Wellness & Spa központok, felső kategóriás hotelek, kozmetikai szalonok és magánszemélyek. A rendszeres szakmai találkozókon és továbbképzéseken túl rendszeres és aktív kapcsolatban vagyunk ügyfeleinkkel.

2010 óta egy exkluzív, új építésű irodaházban várjuk kedves vendégeinket Budapesten, az Örs vezér tér közelében, a Nagy Lajos király útja 10. szám alatt. Amennyiben szeretné megismerni az általunk forgalmazott technológiákat, szeretettel várjuk a látogatását, az irodaházzal szemben ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezésre. Látogatása során szeretnénk Önt magas színvonalon kiszolgálni, ezért kérjük, előzetesen egyeztessen időpontot termékképviselőinkkel!

center-kft-porta

Bizonyára Ön is egyetért azzal, hogy a berendezések minősége mellett a beszállító kiválasztásakor nagyon fontos szempont annak megbízhatósága és szolgáltatási színvonala is, amit nagyban meghatároz a környezete, munkatársai és üzleti magatartása.

center-kft-targyalo

Partnereink teljes körű kiszolgálása érdekében egy épületben látjuk el az oktatás, szakmai továbbképzés, az azonnali és határidős, garanciális és garancián túli szerviztevékenység valamint az anyag- és tartozékellátás feladatait is.

center-kft-bemutatoterem

Bemutatótermünkben megismerkedhet a világ vezető gyártóinak topkategóriás berendezéseivel és technológiáival. A berendezések megtekintése mellett lehetőséget biztosítunk a kipróbálásra is, hogy a saját tapasztalatai alapján hozhassa meg a legjobb döntést. Nagy hangsúlyt fektetünk környezetünk szépségére, az általunk forgalmazott berendezések és technológiák minőségére, a gyors és szakszerű  szerviztevékenységre.

 

center-kft-kezelo

Az oktatás nálunk kiemelt jelentőségű, oktatóközpontunk eleget tesz a legmagasabb szintű elvárásoknak.

Hiszünk abban, hogy ügyfeleink sikerességét nagymértékben elősegíti a Center Kft. által biztosított, magas hozzáadott érték.