Mindig szerettem volna olyan gépekkel dolgozni amivel látványos eredményeket érhetek el akár egy alkalommal is. Egy hosszas beszélgetés és egy rajtam elvégzett bemutató alkalmával meggyőződtem arról, hogy igen is létezik ilyen eljárás.

A Dr.Skin készülék a szalonunkban  a tinédzserektől az idősebb korosztályig többféle kezelésre lehetőséget nyújt. A vendégeinktől való visszajelzések alapján azt mondhatom, hogy igen létezik ilyen eljárás mellyel egy alkalom után is lehet “csodát” tenni és ez köszönhető a hatóanyagoknak (ClinicCare), illetve ennek a szuper készüléknek.  Nincs olyan nap, hogy ne használnánk. Nagyon meg vagyok elégedve és ezúton szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy mi is az üzleti partnereitek közé tartozhatunk.

Az Eunsung Magic Polar nagy előnye a sokoldalúság, kezelni lehet vele a test szinte bármely területet anélkül, hogy bármilyen kellemetlenséget tapasztalna a vendég.  Amellett, hogy remekül olvasztja a zsírt, nagyon szépen feszesít is, így könnyen lehet tokát  és arcot kezelni vele. A toka méretet csökkenti, a ráncokat eltünteti. Nem elhanyagolható a fejbőr fiatalító hatása sem, hiszen ez által haj növekedést lehet elérni akár egy kopaszodást is visszafordítani. A Magic Polar elsősorban testkezelő gép, de sokoldalúságának köszönhetően rengeteg más szolgáltatást is elérhetővé tesz szalonunkban ezért mindenkinek ajánlanám, aki bővíteni szeretné szalonja kínálatát.

Az Eunsung Octoline az a gép, ami megkönnyíti a munkámat, beszéljünk akár tisztításról, akár ránctalanításról. Ránctalanításnál a hyaluron savas rácfeltöltő szérumot szoktam használni, melyet az Octoline kíválóan bevisz a bőrbe.

Nem bántam meg, hogy az Octoline-t választottam, szívesen használom. A vendégek nagyon ragaszkodnak hozzá.

Takács Edina kozmetikus