Dél Korea egyik vezető professzionális kozmetikai és alakformáló gépeket gyártó cége. Az EUNSUNG a világ számos pontján, az összes kontinensen népszerű a kezelt vendégek és a szépségszalonok körében is.

Dél Korea, a technológiai fejlesztések otthona!eunsung-termekek

eunsung-del-koreaSokan egy kalap alá veszik az összes távolkeletről származó terméket, és a minőséget a kínai piacokon található olcsó utánzatokkal azonosítják. Messze nem szabad azonban abba a hibába esni, hogy egyes kínai termékek színvonalából kiindulva leírjuk magunkban például a koreai termékeket.

A koreai ipar és gazdaság az elmúlt 50 évben olyan mértékű fejlődésen ment keresztül, ami a térség legdinamikusabb országává tette. 2010-ben Korea a világ 15. legnagyobb GDP-vel rendelkező országa volt, ha Európában lenne, ott a 7. legnagyobb GDP-vel rendelkező ország lenne! Jelenleg Ázsia harmadik legnagyobb gazdasága, a bruttó nemzeti jövedelme 40 év alatt majdnem 300-szorosára emelkedett! A kiváló minőségű Samsung, LG, Hyundai és KIA termékek mind Koreából származnak.

EUNSUNG

eunsung-brazil-szallitmanyAz Eunsung 1995-ben alakult, mára Korea legnagyobb esztétikai berendezés gyártó vállalatává nőtte ki magát. Fő célkitűzése az életminőség javítása és a vevői igények legmagasabb fokú kiszolgálása innovatív szépségipari berendezésekkel. Jelenleg a világ több mint 40 országába szállítanak saját gyártású berendezéseket. Folyamatosan együttműködnek számos vezető orvosi szakértő csoporttal és kórházzal az eredmények maximalizálása érdekében. Tekintse meg az Eunsung arc- és testkezelő berendezéseit, és kápráztassa el vendégeit kimagasló eredményekkel!

A Center Kft. filozófiája

A Center Kft. immár 20 éve meghatározó szereplője a hazai esztétikai piacnak. Mindig kiemelt fontosságot tulajdonítottunk a minőségnek és a megbízhatóságnak, partnereinknek kizárólag kiváló ár-érték aránnyal rendelkező berendezéseket kínálunk. Beszállítóinkat hosszas mérlegelés, tesztelés során választjuk ki. Koreában egy olyan gyártóra találtunk, akinek a megbízhatóságáról, precizitásáról és elkötelezettségéről a közös termékfejlesztések során teljes mértékig meggyőződtünk. Ezért döntöttünk úgy, hogy kizárólagos forgalmazói szerződést kötünk velük Magyarországra valamint a környező országokra. Bátran ajánljuk figyelmébe az Eunsung vállalatot és kiváló termékeit!